Zajednica tehničke kulture grada Samobora
Vi ste posjetitelj broj 310147 od 30.11.2016. g.   Online imamo: posjetitelja: 9

21. Skupština ZTKGS

Zajednica tehničke kulture održala je svoju 21. Redovitu sjednicu Skupštine 6. prosinca 2016. godine. Na sjednici je jednoglasno usvojen Prijedlog financijskog plana i programa rada ZTKGS za 2017. godinu, kojeg možete pročitati na web stranicama Zajednice.
Osim toga, na Skupštini je obilježena 70. obljetnica organiziranog rada u tehničkoj kulturi prikazivanjem dokumentarnog filma kao i dodjelom povelja HZTK zaslužnim članovima ZTKGS: Mirku Beranu, Vesni Šoić, Željku Brodaru, Dragutinu Lokmeru i predsjedniku Zajednice Stjepanu Črnjaku, a nagrađeni su i članovi ZTKGS koji nisu mogli prisustvovati Skupštini: Juraj Horvat, Ante Radas i Slavica Bišćan. Povelje je nagrađenim članovima uručio Ivan Vlainić, predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture i potpredsjednik naše Zajednice, nakon čega se članovima Skupštine i gostima obratio s nekoliko prigodnih riječi. Između ostalog, napomenuo je kako mu je izrazito drago što su u dokumentarnom filmu u velikom broju kadrova prikazani upravo članovi Zajednice tehničke kulture grada Samobora i učenici samoborskih škola, što puno govori o kontinuiranom radu s mladima u našoj Zajednici.
Nakon uručenih povelja članovi Skupštine i gosti pogledali su dva filma mladih samoborskih filmaša: „Ja sam rojen da mi (ne)bude lipo” učenika OŠ Milana Langa i „Pubertetski kriminal” Eve Magdić. Oba filma sudjelovala su na Dubrovačkom filmskom festivalu.

Nekoliko fotografija s manifestacije možete pogledati na facebook stranici Zajednice


povratak

UDRUGE ČLANICEZajednica tehničke kulture grada Samobora                     © • By: Miljenko Mogulić 2019.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com