Notice: Undefined variable: lokal in D:\HostingSpaces\ztkgs.hr\ztkgs.hr\wwwroot\inc\inc.php on line 24

Notice: Undefined index: seo_keyword in D:\HostingSpaces\ztkgs.hr\ztkgs.hr\wwwroot\inc\inc.php on line 45
.::: ZTKGS :::.

Predavanje


U organizaciji BK Pedalinac iz Zagreba i BBK Krpelj iz Samobora, nakon "Puta za Peking 2008" i "Zagreb - London 2012", organizirano je treće predavanje za građanstvo na temu putovanja biciklom na olimpijske igre. Po rijecima domacina - ljubaznih djelatnika GKS, do sada nije viđena takva popunjenost knjižnice. 100ak građana se okupio u četvrtak 03.04.2014. u 19.00h navečer, tako da jedan dio nije mogao stati unutra, jer se tražilo mjesto više.


Mladen Gaćeša je kroz sat vremena uspio sažeti put biciklima od Zagreba do Soći-a na zimske olimpijske igre, popraćenu slikama i kratkim video zapisom na samom kraju. Uz razne zgode i manje nezgode, za put - uz fizičku pripremu bilo je potrebno i nabaviti posebnu opremu za zimske uvjete, jer se nista nije htjelo prepustiti slucaju. Doznajem da će uskoro biti gotov i cjelovit dokumentarni video zapis, te do kraja godine i dnevnik sa prethodnih putovanja.
Još jednom zahvala našim domaćinima, medijima i gradu koji su ispratili te najavili predavanje na svim lokalnim stranicana. Zbog velikog interesa, planira se uskoro organizirati i još jedno dodatno predavanje.

Hrvoje VešligajARHIVA

PODJELI SA PRIJATELJIMA